J.Kallionsivu Oy palvelee yksityisiä ja yrityksiä monipuolisesti,

koko Suomessa

 

Lämpöpumput

Lämmittäminen lämpöpumpulla?

Tänä päivänä meillä on useimpiin kohteisiin mahdollista asentaa toimiva lämpöpumppu. Lämpöpumppu voi olla ilmalämpöpummpu, ilma-vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu. Asennamme lämpöpumput tapauskohtaisesti, asennuksessa otetaan huomioon asiakkaan näkökulma, laitteen valmistajan ohjeistus ja asentajan kokemus. Näin saadaan yleensä paras lopputulos, mikä palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä lämpöpumput maksaa?

Lämpöpumpun hinta määräytyy lämmitettävä/jäähdytettävän tilan suuruudesta ja lämmitystavasta. Ilmalämpöpumppu maksaa asuinhuoneistoon asennettuna noin 2000€, kun ilma-vesilämpöpumppu maksaa 150m2 omakotitaloon/mökkiin noin 10 000€ ja maalämpö saman kokoiseen taloon 14 000€-16 000€ 

Mitä eroa pumpuilla on?

Ilmalämpöpumpun voi käytännössä asentaa kaikkiin kiinteistöihin missä on sähköä saatavilla, ilma-vesilämpöpumppu ja maalämpöpumppu tarvitsee toimiakseen vesikiertoisen lämmitysverkoston. Verkosto voi olla patteriverkko tai lattialämmitys ja näitä voidaan täydentää puhallinkonvektoreilla. Puhallinkonvektorilla saadaan lisättyä lämmitystehoa ja sitä voidaan kesäaikaan hyödyntää jäähdytykseen.

 

Näistäkin laitteista ja järjestelmistä teemme ilmaisen tarjouksen