J.Kallionsivu Oy:ltä remontit avaimet käteen, myös käyttövesi-ja lämmitys saneeraukset omakoti- ja rivitaloihin.

Toimimme ympäri Suomea.

 

Lämpöpumput

Tämän päivän lämmitys ratkaisut.

Lämpöpumput ovat nykyaikaisia ja energiatehokkaita lämmitys-ja jäähdytyslaitteita. Riippuen lämpöpumpputyypistä, lämpöä voidaan tuottaa joko maaperään varastoituneesta energiasta (maalämpöpumppu) tai ulkoilmasta (ilma-vesilämpöpumppu).  Myös kesäaikainen jäähdytys on mahdollista toteuttaa lämpöpumpuilla.

Myymme, asennamme ja huollamme JÄMÄ-merkkistä maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppua. JÄMÄ on kaukora oy:n markkinoima lämpöpumppu. Suomessa oleva tehdas, huolto ja tekninen tuki mahdollistavat nopean avun ongelmatilanteissakin. Tarjoamme tuki ja huoltopalvelut JÄMÄ lämpöpumppuihin.

Ilmalämpöpumppuja on markkinoilla useita merkkejä, meidän kautta saat seuraavat merkit:

 Mitsubishi, Hitachi, Panasonic ja  DAIKIN  

Ilma-vesilämpöpumpuista edustamme kahta merkkiä, JÄMÄ, DAIKIN.

Tarjouksen laitteistosta saat helposti jättämällä kohteen kulutus- ja pinta-alatiedot sivun oikean laidan lomakkeen viestikenttään.

Kaikilla asentamillamme pumpuilla on valmistajan takuu.

Olisiko huollon aika?

Ilmalämpöpumpun teho laskee jos kylmäaine vähenee, kompressori kuluu, lauhduttimet tukkeutuu.. huollattamalla laitteesi säästät selvää rahaa kun laitteet toimivat tarkoitetulla tavalla. kylmälaitteet tarvitsevat huoltoa niin kuin muutkin laitteet. Sopiva huoltoväli esimerkiksi ilmälämpöpumpulle on 2-5 vuotta, riippuen käyttöpaikasta ja loppukäyttäjän tekeimistä puhdistuksista sisä- ja ulkoyksikölle. 

Perushuollon sisältö ilmälämpöpumpullle:

- Sisä- ja ulkoyksikön pesu

- Suodattimien pesu 

- Kylmäaine määrän tarkastus

lisäksi merkkikohtaisten suodattimien vaihdot

Huollamme, korjaamme ja asennamme ilmalämpö-, ilma-vesi-ja maalämpöpumput.